Διαμέρισμα προς πώληση Γηροκομείο (Ιωάννινα), € 49.000, 75 τ.μ.

  • Διαμέρισμα
  • 2
  • 1
Κωδ. Π-758
Τιμή ανά τ.μ. € 653
Περιοχή Γηροκομείο (Ιωάννινα)
Ζώνη Εμπορική ζώνη
Δωμάτια 2
Όροφος 1ος
Έτος κατασκευής 1987
Σύστημα Θέρμανσης Κεντρική θέρμανση (Πετρέλαιο)
Επίπεδα 1
Κουζίνες 1
Σαλόνια 1
Μπάνια 1
Κατάσταση Βαμμένο
  • Ασανσέρ
  • Βεράντα
  • Ενεργειακή κλάση: Β+
  • Κουφώματα: Ξύλινα
  • Πρόσβαση από: Άσφαλτο
  • Τύπος δαπέδων: Ξύλο
  • Φωτεινό

Πωλειται στην περιοχή του Γηροκομείου, τριάρι 75 τ.μ., πρώτου (1) ορόφου, με ασανσέρ, με ξύλινα κουφώματα πάτωμα ξύλο. Με μπαλκόνι που βλέπει σε δρόμο. Διαθέτει 2 Υ/Δ, σαλόνι κουζίνα ξεχωριστά και μπάνιο. Με Κ/Θ. Κοντά σε στάση αστικού, φαρμακείο, καφετέριες, σούπερ μάρκετ κ.α. Κατάλληλο για συγκατοίκηση φοιτητών.

Η Εasy Life Real Estate δραστηριοποιείται στο χώρο των κτηματικών συναλλαγών και των κατασκευαστικών ιδιωτικών έργων. Η Easy Life μέσα από σταθερή συνεργασία με μηχανικούς, αρχιτέκτονες, δικηγόρους και συμβολαιογράφους, ειδικευμένους στο Real Estate παρέχει πλήρη τεχνική και νομική υποστήριξη στην αξιοποίηση και εκμετάλλευση ακινήτων. Αστικα και αγροτικα,παραθαλάσσια και ορεινά ακινητα αντιπροσωπευονται στις πιο λογικές και προσιτές τιμές,κατάλληλα για επαγγελματική, ιδιωτική και επενδυτική χρήση απο υποψηφιους αγοραστες της Ελλαδος και του Εξωτερικου. Το άριστο επίπεδο παροχής υπηρεσιών εγγυάται την πλήρη εξυπηρέτηση των πελατών με αξιοπιστία, συνέπεια και επαγγελματισμό.
Επιπλεον παροχες:
Συνεργειο Ελαιοχρωματιστων με τις πιο ανταγωνιστικες τιμες της αγορας
Ενεργειακες πιστοποιησεις. Βαμμένο , Βεράντα , Εμβαδό οικοπέδου 75, Ενεργειακή κλάση B+, Ζώνη Οικιστική, Κουφώματα Ξύλινα, Πρόσβαση Ασφαλτος, Τύπος Δαπέδων Ξύλο, Φωτεινό

Η Εasy Life Real Estate δραστηριοποιείται στο χώρο των κτηματικών συναλλαγών και των κατασκευαστικών ιδιωτικών έργων. Η Easy Life μέσα από σταθερή συνεργασία με μηχανικούς, αρχιτέκτονες, δικηγόρους και συμβολαιογράφους, ειδικευμένους στο Real Estate παρέχει πλήρη τεχνική και νομική υποστήριξη στην αξιοποίηση και εκμετάλλευση ακινήτων. Αστικά και αγροτικά, παραθαλάσσια και ορεινά ακίνητα αντιπροσωπεύονται στις πιο λογικές και προσιτές τιμές, κατάλληλα για επαγγελματική, ιδιωτική και επενδυτική χρήση από υποψήφιους αγοραστές της Ελλάδος και του Εξωτερικού. Το άριστο επίπεδο παροχής υπηρεσιών εγγυάται την πλήρη εξυπηρέτηση των πελατών με αξιοπιστία, συνέπεια και επαγγελματισμό.

Σημείωση : Η διεύθυνση του ακινήτου στον χάρτη υπάρχει πιθανότητα να αποκλίνει από την πραγματική.

Επιπλέον παροχές:
Συνεργείο Ελαιοχρωματιστών με τις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς

Ενεργειακές πιστοποιήσεις.


Υπολογιστής Δόσεων Δανείου

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και πατήστε 'Υπολογισμός'
%
Έτη

Υπολογισμός